1. Betingelser og vilkårDe følgende betingelser og vilkår er basis aftale mellem dig som kunde og os som turoperatør.Firma navn og kontakt informationUummannaq Fjord Tours

  Post Box 91

  3961 Uummannaq – Grønland

  Mobil:           +299 52 36 61

  E-mail:            info@uummannaqfjordtours.com

  Web:             www.uummannaqfjordtours.com

  CVR / GER nr.: 38808958

  Booking og køb

  Du kan booke og betale udflugter eller aktiviteter via vores Hjemmeside www.uummannaqfjordtours.com Reservationer er først endeligt bekræftet når onlinebetalingen er gennemført og en e-mail med booking bekræftigekse der fortæller dig, at betalingen er gået igennem. Via din e-mail adresse booker du udflugter og aktiviteter. Så vi har brug for dit navn, adresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne kontakte dig i tilfælde af aflysninger af en udflugt eller aktivitet. Du er selv ansvarlige for at oplyse os om ændringer til din e-mail adresse. Navne på alle deltagere skal være i overensstemmelse med navne i billedlegitimation.

   

  Billetter

  Når vi har modtaget din betaling, du vil modtage bekræftelse pr. e-mail. Som er også din billet til udflugter eller aktivitet. Du skal medbringe billetten når du møder op på båden og billetten er personligt du skal medbringe billedlegitimation.

  Aflysninger fra Uummannaq Fjord Tours side

  Uummannaq Fjord Tours har ret til at aflyse tur/aktivitet i de følgende tilfælde, Tekniske problemer af vores båd, dårlige vejr, is forhold, få deltagere, sygdom i besætning eller uden for Uummannaq Fjord Tours kontrol. I disse tilfælde ture/aktivitet den fulde beløb bliver refunderet. Det er kun kaptajn på båden der tager beslutninger. Uummannaq Fjord Tours vil altid forsøge finde alternative muligheder som et anden tidspunkt eller en anden dag, så den kan passe til vores gæstes besøgsprogram mens han eller hun er i Grønland.

   

  Aflysning fra kundens side

  Aflysning af tur/aktivitet før 30 dage det hele booket af tur/aktivitets fulde beløb vil blive refunderet.

  Aflysning af tur/aktivitet efter 21 dage før tur/aktivitet skal starte der vil faktureres 50% af prisen.

  Aflysning af tur/aktivitet mindre en 72 timer før tur/aktivitet skal starte der vil faktureres 70% af prisen.

  Forsinkelser

  Rejse til Uummannaq der kan være forsinkelser i luftfart eller skibstrafik. Uummannaq Fjord Tours er ikke ansvarlige for disse forsinkelser, men vi vil forsøge at finde alternative muligheder, hvis forsinkelsen har indflydelse på de ture/aktiviteter, du har bestilt og betalt.

  Bagage og udstyr

  Du kan medbringe bagage eller udstyr på din egen risiko. Uummannaq Fjord Tours er ikke ansvarlige for skader af passagerens bagage eller udstyr.

  Uummannaq Fjord Tours har ret til at lave ændringer i planer, priser som (brændstof, skat m.m.) vi har gjort det bedste for at undgå fejl, mangel i priser, beskrivelser, i vores markedsføring og i vores hjemmeside, men selvfølgelige kan det ske.

   

  Privatlivspolitik

  Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

  Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

  Kontakt vedr. personoplysninger

  Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos uummannaqfjordtours.com, skal du blot rette henvendelse. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

  Beskyttelse af personoplysninger

  Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

  Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

  Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

  I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.